Dubrovnik

Szícilia és Róma

Grossglockner-Ausztria

Franciaország és Párizs

Garda - tó

Kovács Gábor és csapata, ismertebb nevén a Kovácsbusz - Szombathely városában immár 10 éves múltra visszatekintve a nemzetközi és belföldi személyszállítás terén folyamatosan bővülő szolgáltatások révén vált ismertté.

Autóbusz parkunk - kisbuszok, mikrobuszok - széles skálája lehetővé teszi, hogy az egyedi, kiscsoportos programlátogatásoktól a gyermekek iskolabusz segítségével történő szállításán át a több napos körutazások lebonyolításáig partnereink egyedi igényeire válaszolva biztosítsuk autóbuszainkat személyszállítás során.

Az elmúlt évtizedben számos egyedi különjárati megbízás érkezett több multinacionális nagyvállalat részéről, akik igénybe vették szolgáltatásainkat a dolgozók szállítása területén és azóta is szoros partneri kapcsolatban állunk.

Utazási és egyéb turisztikai szolgáltatást nyújtó képviseletekkel is folyamatos, jó kapcsolatot ápolunk.
Ennek köszönhetően az elmúlt évek során görögországi és spanyolországi transzferek, valamint francia és olasz körutazások és a reptéri transzfer, mint új kínálati elem révén szolgáltatásaink jelentősen bővültek.

Mindezen túl Vas megye és Szombathely sportéletében és kulturális életében is segítséget nyújtunk a különböző egyesületek mérkőzéseire, valamint énekkarok, táncegyesületek fellépéseikre történő személyszállítás terén.

Megrendelőink számára több napos utazás esetén lehetőséget biztosítunk utas-, baleset- és poggyászbiztosítás megkötésére!